27 Ocak 2013 Pazar

Galatasaray Beşiktaş Canlı 27 Ocak 2013

Şuan ligi lider durumda götüren Galatasaray ve hemen takipçisi olan Beşiktaş, şampiyonluk mücadelesinde çok önemi bir yere sahip olan 2013 yılının ilk derbi maçında karşılaşacak. TT Arena Ali Sami Yen Stadı'nda saat akşam 19.00'da izlenecek dev müsabakanın hakemi ise ilk derbi maçını yaşayacak olan Tolga Özkalfa. Galatasaray Beşiktaş Maçı canlı izle 27 ocak 2013 lig tv, Galatasaray Beşiktaş Canlı anlatım.

Tolga Özkalfa'ya yardımcı olacak yan hakemler; Ekrem Kan ve Cem Satman. Büyük maçın 4. hakemiyse Süleyman Abay olacak. Her iki takım da derbi öncesi hazırlıklarını basına kapalı olarak gerçekleştirecek.

Dentinho ve Sneijder oynayacak mı?

Galatasaray Beşiktaş müsabakasın canlı izlenirken iki takımın sıcak transferlerinin maçta forma giyip giymeyeceği heyecanla bekleniyor. Galatasaray'ın bu hafta anlaşmaya vardığı dünyaca ünlü Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder ve Beşiktaş'ın da bu hafta kiralayarak renklerine bağladığı Brezilya kökenli Dentinho, teknik direktörlerin maç öncesi yapılacak idmanlarda Türkiye kariyerlerinde ilk maçlarına çıkıp çıkmayacakları belli olacak.

İşte Tahmin Edilen ilk 11'ler

Beşiktaş ve Galatasaray'ın maça başlaması tahmin edilen ilk 11'leri şu şekilde:

Galatasaray: Muslera, Semih Kaya, Dany, Riera, Hamit Altıntop, Sabri Sarıoğlu, Selçuk İnan, Felipe Melo, Emre Çolak (Engin Baytar), Burak Yılmaz, Johan Elmander (Umut Bulut)

Beşiktaş: McGregor, Hilbert, İbrahim Toraman, Olcay Şahan, Sivok, Gökhan Süzen, Holosko, Necip Uysal, Veli Kavlak, Oğuzhan Özyakup, Dentinho