12 Ocak 2013 Cumartesi

Galatasaray 0-1 Vfr Aalen 1921 Maçı Özeti 12-01-2013

Galatasaray Hazırlık Maçı kapsamında 12 Ocak 2013 Cumartesi günü saat 14:30'da Almanya 2. Lig ekiplerinden Aalen takımı ile karşılaştı ve 1-0 lık yenilgi ile sahadan ayrıldı.
MAÇTAN DAKİKALAR

1. dakika: Karşılaşma Galatasaraylı oyuncuların vuruşu ile başladı. Bşalam vuruşu ile birlikte yağış etkisini iyice arttırdı.

2. dakika: Selçuk İnan ceza sahası önünde sol ayağıyla şut çekti. Top farklı şekilde dışarıya çıktı.

5. dakika: Orta sahada iki takım oyuncuları arasından inanılmaz bir mücadele var. Yağış yüzünden ağırlaşan zemin iki takımı da zorluyor.

6. dakika: Emre'nin Elmander'e attığı pas sonrasında bayrak kalktı. Karar ofsayt...

7. dakika: Aalen'in kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde yaşanan karambolün ardından Galatasaraylı oyuncular topu uzaklaştırdı.

8. dakika: Dany kendi sahasında Melo ise rakip ceza sahası yakınlarında yerde kaldı. Hakem düdüğünü çaldı atış Sarı-kırmızılı ekibin...

9. dakika: Selçuk'un kullandığı serbest vuruşta top direğin yanından dışarıya gitti.

10. dakika: Burak Yılmaz kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu dışaırya attı. Bu pozisyon maçın en net pozisyonuydu.

11. dakika: Muslera kendisine gelen top sonrasında rakip oyuncudan feyk atarak kurtuldu. Ancak ayağından topu fazla açınca diğer rakip geldi ve Muslera topu son anda kurtardı.

16. dakika: Burak Yılmaz kendisine atılan hızlı pası yakaladı ve ceza sahası dışında sol tarafta Burak rakip oyuncunun müdahelesiyle yerde kaldı. Ancak hakem devam kararı verdi.

17. dakika: Burak Yılmaz'ın tedavisi için sağlık ekipleri sahaya geldi.

20. dakika: Riera ceza sahası içinde boş pozsiyonda bulunan Burka'a pasını attı. Burak topu alır almaz yere düştü. Hakem devam kararı verirken Burak hakeme birşey yok dedi.

21. dakika: Hamit ile Burak ceza sahası içinde anlaşamayınca Galatasaray çok net bir gol pozisyonundan daha yararlanamadı.

23. dakika: Elmander'in çektiği sert şutta top yan ağlarda kaldı.

28. dakika: Emre Çolak'ın attığı güzel ara pasında Burak Yılmaz kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleciyi geçtikten sonra topu sıfıra doğru sürdü ve şutunu çekti savunma son anda topu kornere gönderdi.

30. dakika: Riera'nın sol kanattan yerden ve sert yaptığı ortaya arka direkte Elmander yetişemedi.

32. dakika: Selçuk İnan savunmanın arasına güzel bir pas bıraktı, Burak Yılmaz vurdu top kalecinin üstüne gitti.

40. dakika: Melo'nun uzaktan çektiği şutta savunmaya çarpan top kornere gitti.

41. dakika: Selçuk'un kullandığı köşe vuruşunda savunmadan dönen top sonrasında Selçuk İnan bir orta daha yaptı. 6 pas üzerinde bulunan Gökhan Zan istediği vuruşu yapamayınca top direğin yanından dışarıya gitti.

44. dakika: Sol kanattan yapılan ortada ceza sahası içinde topa kimse dokunamadı. Uzak direğe giden topa Muslera son anda yetişti.

45. dakika: Burak Yılmaz'ın güzel pasında Sabri sağ kanattan yerden ortasını yaptı. Elmander'in üzerinden atladığı topa Emre Çolak sol ayağıyla gelişine vurdu. Ancak top dieğin yanından dışarıya gitti.

45. dakika: Bu pozisyonun ardından ilk yarının bitiş düdüğü geldi.

46. dakika: İkinci yarı Aalenli oyuncuların vuruşu ile başladı.

46. dakika: Galatasaray'da Hakan Balta, Yekta, Sercan Yıldırım, Umut Bulut, Aydın Yılmaz ve Eray İşcan oyuna giriyor.

46. dakika: Aalen'in kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde yaşanan karambolün ardından top doğrudan dışarıya gitti.

47. dakika: Selim Aydemir'in vuruşunda top Galatasaray savunmasından geri geldi.

50. dakika: Aydın sağ taraftan hızla ceza sahası içine girdi. Son anda Aalenli savunma oyuncusu topa dokundu ve köşe vuruşu Galatasaray'ın...

51. dakika: Emre'nin kullandığı köşe vuruşunda Aalen savunması topu uzaklaştıdı.

54. dakika: Sahaya iki davetsiz misafir girdi. İki Golden cinsi köpek sahaya yan yana girerek oyunun durmasına neden oldu. Oyuncular köpekleri sevdikten sonra görevlilere teslim ettiler.

58. dakika: Yekta Kurtuluş uzaktan sert vurdu top üstten dışarı çıktı.

62. dakika: Umut Bulut'un yerden çektiği sert şutta top kalecinin kucağına gitti.

63. dakika: Riera'nın ara pasında Engin Baytar topu kontrol edemedi. Kale vuruşu Aalen'in...

67. dakika: Aalen hızlı atağında Karamita kaleciyle karşı karşıya kalınan pozisyonda Eray çok net bir gol pozisyonunda gole izin vermedi.

68. dakika: Karamita ceza sahası önünde sert bir şut çekti. Hakan Balta'ya çarpan top uzaklaştı.

70. dakika: Aalenli oyuncunun ceza sahası çizgisi üzerinde sol ayağıyla direk dibine vurduğu topu Eray son anda kornere çelmeyi başardı.

73. dakika: Emre Çolak ve Riera oyundan çıkarken Çağlar ve Furkan oyuna dahil oldu.

81. dakika: Yekta'nın uzun pasında Furkan topa hareketlendi ancak yetişemedi. Bayrak kalktı karar ofsayt...

84. dakika: Selim Aydemir, Furkan'a yaptığı sert faul sonrasında maçtaki ilk sarı kartı gören isim oldu.

86. dakika: Sidimar attı 0-1 oldu. Aalenli oyuncu Sidimar ceza sahası çizgisi önünde çok şık bir vuruş yaparak Eray'ı avladı.

88. dakika: Aalen hızlı atağında ceza sahası içinde sol ataraftan çekilen sert şutta Eray son anda uzandı ve topu kornere gönderdi.

90. dakika: Mücadele Aalen'in üstünlüğü ile sona erdi.