19 Ocak 2013 Cumartesi

Beşiktaş-İstanbul Büyükşehir Belediye Maçı 19-01-2013

Spor Toto Süper Lig 2. yarısının ilk hafta karşılaşmasında Beşiktaş, kendi evinde İstanbul Büyükşehir Belediye ile maç yapıyor.

35′
Sarı Kart P. Webó
30′
CİHAN DIŞARI ATTI: Sol kanatta topla buluşan Visca'nın ortasında 
savunmadan seken topu önünde bulan Cihan sert bir vuruş yaptı. Ancak top az farkla üstten dışarı gitti.
28′
Gol Tomas Sivok
GOOOOOL! İNÖNÜ'DE SKORA DENGE GELDİ: Oğuzhan'ın sağ 
kanattan kullandığı köşe vuruşunda Metin'in üzerinden çok iyi yükselen Sivok düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.
27′
EDUARDO ÇELDİ! Beşiktaş az adamla yakaladı İstanbul B.B. 
savunmasını. Sol kanattan topu taşıyan Olcay, Almeida'yı gördü. O da bekletmeden pasını sağ kanattan içeri hareketlenen Holosko'ya verdi pasını. Slovak oyuncunun sert şutunda Eduardo son anda topu kornere çeldi.
22′
Gol Samuel Holmen
GOOOOL! HOLMEN SAHNEDE! Visca'nın pasında sol kanatta topla 
buluşan Webo, bekletmeden pasını ceza sahası içindeki Holmen'e aktardı. Çok şık bir kontrolle topu önüne alan Holmen, McGregor'la karşı karşıya kaldığı pozisoyonda yaptığı yerden vuruşla fileleri havalandırdı.
21′
VISCA İSTEDİĞİ VURUŞU YAPAMADI: Ani gelişen İstanbul B.B. 
atağında Zeki'nin pasında ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Visca uzak direğe doğru plase bir vuruş yaptı ama top farklı bir şekilde auta gitti.
20′
BEŞİKTAŞ TEHLİKELİ GELDİ: Sağ kanatta topla buluşan Hilbert 
son çizgiye inerek ortasını yaptı. Arka direkte Almeida kafa vuruşunu yaptı. Kaleye paralel giden topu Ekrem uzaklaştırmak istedi ama top ceza sahası dışındaki Oğuzhan'ın önüne düştü. Onun sert şutunda top az farkla yandan auta gitti.