11 Ocak 2013 Cuma

Beşiktaş Adanaspor Maçı 11-01-2012

Beşiktaş Adanaspor hazırlık maçını canlı olarak siteden takip edebilirsiniz. Beşiktaş Adanaspor Maçı ne zaman oynanacak? Adanaspor beşiktaş maçını canlı izleme linki nerelerden bulunabilir, Beşiktaş Adanaspor Maçı geniş özeti ve golleri canlı anlatımı | Beşiktaş Adanaspor maçı kaç kaç bitti | beşiktaş adanaspor maçı sonucu ne oldu.
Beşiktaş'ın Adanaspor ile Antalya Kampında yapacağı son karşılaşma merakla beklenmekte, ve beşiktaş'ın lig ve ligin 2. haftasındaki büyük Galatasaray derbisi öncesi göstereceği performanstan teknik heyet çok şey beklemektedir. Beşiktaş'ın önceki yıllarda Adanaspor'la yaptığı maçlarda büyük farklar atarak yenmesi moral açısından önemli bir avantaj olsa da bu defa Adanaspor da maça hazır duruyor.

Beşiktaş A Takımı, Spor Toto Süper Lig 2012-2013 sezonu ikinci yarı hazırlıkları kapsamında, Antalya’da son hazılık maçını PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor ile oynayacak. Karşılaşma 11 Ocak 2013 Cuma günü saat 17:′da Emirhan Spor Kompleksi’nde başlayacak. Beşiktaş ekibi bu son hazırlık maçı sonrasında 12 Ocak Cumartesi günü kamp çalışmalarını tamamlayarak İstanbul’a dönecek.