1 Aralık 2012 Cumartesi

Orduspor 1-2 Beşiktaş Maçı Özeti 01-12-2012

Spor Toto Süper Ligin 14. haftasında Orduspor Beşiktaş ile karşı karşıya gelerek karşılaşmadan 1-2 maglup ayrıldı.Orduspor Beşiktaş maçı 1 Aralık cumartesi günü 19 Eylül stadyumundan oynandı ve karşılaşamın ilk yarısı 1-1 beraberlikle devam ederken ikinci yarıda Beşiktaş’ın atakları sayesinde durum 1-2 Beşiktaşın galibiyeti ile sonuçlandı.Ordu Bjk 1-2 maç özeti.

Beşiktaş Lig tarihinde Orduspor ile 22 kez karşı karşıya gelerek bu karşılaşmalar sonucuda 12 galibiyet 3 beraberlik aldı Orduspor ise 6 galibiyet aldı.Yapılan bu karşılaşmalarda Beşiktaş toplamda 31 gol atarken Orduspor 18 gol attı.
11.Dakika’da Sağ kanatta topla buluşan Stancu’nun ortasında ceza sahası içi sol çaprazda topu kontrol eden Monje sol ayağıyla kaleyi yokladı ancak McGregor’da kaldı top.
24.dakika’da Stancu şık bir hareketle Ersan’dan sıyrılarak ceza sahasına hareketlenen Hasan’ın önüne bıraktı topu. Golcü oyuncu da McGregor’la karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi.
34.dakika’da Olcay’ın kullandığı köşe vuruşunda Sivok kafayla topu kale ağzına doğru gönderdi. İbrahim Toraman ilk pozisyonda vuruşunu yaptı ama top Fornezzi’den geri geldi. Dönen topa bir hamle daha yapan Toraman, bu kez ağları buldu.
54.dakika’da Holosko’nun pasında ceza sahası yayı civarında topla buluşan Oğuzhan dönerek köşeye doğru çok şık bir vuruş yaparak Fornezzi’yi avladı.
69.dakika’da Organize bir şekilde gelişen Orduspor atağında Hasan’ın pasında Şamil ceza sahası yayı içinden topun gelişine sert vurdu ama az farkla üstten auta çıktı meşin yuvarlak...
72.dakika’da Sağ kanattan son çizgiye kadar inen Hilbert’in ön direğe doğru yaptığı ortada Olcay yakın mesafeden kafa vuruşunu yaptı ama Fornezzi gole izin vermedi.
78. dakika Ersan’ın sağ kanatta müdahalesiyle top taca çıktı. Sonrasında bir serbest vuruş kazandı aynı kanatta Orduspor.
79. dakika Serbest vuruş kullanıldı. McGregor çıktı ancak dokunamadı. Roversio kafa vuruşunu yaptı ancak top yan ağlarda kaldı.
86. dakika da Uğur faul yaptı Hasan. dakikadaa ceza sahası sağ çaprazında. Serbest vuruş Orduspor’un.
87. dakika da Serbest vuruş sonrası Beşiktaş savunması topu kornere gönderdi. Gol için yükleniyor ev sahibi takım ancak bu kornerden sonuç alamadı Orduspor.
88. dakika da Holosko uzaklardan kaleye vurdu ancak top farklı şekilde auta çıktı.
89. dakika da Uzun toplarla son dakikalarda gol arıyor Orduspor.