18 Kasım 2012 Pazar

MP Antalyaspor 3-5 Beşiktaş Maç Özeti 18.11.2012

MP Antalyaspor 3-5 Beşiktaş Maç Özeti 18.11.2012
Beşiktaş'ın Antalya'yı 5 gol atıp 3 gol yiyerek yendiğin maçtan özet ile karşınızdayız. Beşiktaş'ın 3 golünü Hugo Almeida, diğer golü Manuel Fernandes geri kalan tek golünü Olcay Şahan attı. Antalyaspor'un gollerini ise Isaac Promise, Lamine Diarra ve Ömer Şişmanoğlu attı. Bol gollü geçen maçın özeti izle ve golleri çok ilgi toplayacak gibi duruyor.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Beşiktaş 5. dakikada Almeida'nın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Mehmet Akgün sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, arka direkte Almeida yükseldi kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Medical Park Antalyaspor 21. dakikada Isaac'in attığı gol ile durumu 1-1 yaptı. Uğur İnceman ceza sahası içinde korner çizgisi yanından pasını verdi, Isaac altıpas içinde gelişine vurdu ve topu ağlara gönderdi.

-Beşiktaş 42. dakikada Almeida'nın attığı gol ile 2-1 öne geçti. Fernandes ceza sahası içinde bir anda topu havalandırdı, Almeida yükseldi kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi.

-Beşiktaş 48. dakikada Olcay'ın attığı gol ile durumu 3-1 yaptı. Ceza sahası içinde Holosko topu Olcay'a bıraktı, Olcay penaltı noktası üzerinden kaleye sert vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Medical Park Antalyaspor 49. dakikada Diarra'nın golüyle durumu 3-2'ye getirdi. Aissati sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Diarra topla buluştu arka direkte bomboş pozisyonda kaleye sert vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Beşiktaş 69. dakikada Almeida'nın attığı golle durumu 4-2'ye getirdi. Oğuzhan ceza sahası içine yerden oynadı, Almeida topla buluştu, çaprazdan uzak köşeye yerden sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

-Medical Park Antalyaspor 83. dakikada Ömer Şişmanoğlu'nun attığı gol ile durumu 4-3 yaptı. Diarra sağ kanattan ceza sahası içinde arka direğe doğru kavisli bir şekilde ortasını yaptı ve Ömer arka direkte gelişine vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Beşiktaş 90. dakikada Fernandes'in attığı gol ile durumu 5-3 yaptı. Fernandes ceza sahası önünde bomboş pozisyonda kaleye sert vurdu ve top ağlarla buluştu.

Maçın skoru: Antalyaspor 3-5 Beşiktaş...