8 Şubat 2013 Cuma

Kurtlar Vadisi Pusu 181. Bölüm

Kurtlar Vadisi Pusu 10. Yılında ATV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu 181. Bölümü(Son Bölüm) ile izleyicisiyle buluştu. Kurtlar Vadisi Pusu'da aksiyon hız kesmeden devam ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde Polat Alemdar'ın Savcı Leyla'yı vurduğu sahne geceye damgasını vurdu. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde Akif Adil Bey'i yakaladı. Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm yine reyting rekorları kırdı. Kurtlar Vadisi Pusu 181. Bölümünde hain Sencar ile Adil Bey yüz yüze geldi. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde Abdülhey Eşref Bey'in adamı Fazıl'ın kafasına sıktı.


ATV ekranlarında bu sezon rating rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle dün akşam izleyicisiyle buluştu.

Kurtlar Vadisi Pusu'da ikinci kurban kim?

Reyting rekorları kıran dizi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ile geceye damgasını vurdu. Adil Bey'in ardından dış politikada strateji değişikliğine giden Sencer, 'Hoca' lakaplı Bakan'ı öldürme kararı aldı.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 180. bölümünde, Lale Zara'yı iç politika değişikliği için kurban eden Sencer, 181. bölümde, dış politika için 'Hoca' lakaplı Bakan'ı kurban olarak seçti. Adil beye yaptığı darbenin ardından İhtiyarlar Heyeti'nin başına geçen Sencer, müzakerelerin durdurulması için Lale Zara'yı öldürterek provakasyon hedeflemişti.

Hoca'yla önce yüzyüze görüşüp, politika değişikliği isteyen Sencer, Hoca'nın kararlı tavrını görünce onu ortadan kaldırma yolunu seçti.

Kurtlar Vadisi Pusu zirvenin sahibi

Kurtlar Vadisi Pusu nostaljik görüntüleriyle ekran başına kilitledi, tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu. Tüm kişilerde 14.81 izlenme oranı ve 35.04 izlenme payı, AB Sosyal Statü ' de yüzde 11.38 izlenme oranı ve 29.67 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

YİNE HEM REYTİNG, HEM DE SOSYAL MEDYA ŞAMPİYONU

Kurtlar Vadisi Pusu'nun etiketi #kurtlarvadisipusu Twitter Türkiye TT listesine her hafta olduğu gibi bu hafta da girmeyi başardı. Ayrıca ' Polat Alemdar ' başlığı da uzun bir süre TT listesinde yer aldı